måndag, november 26, 2012

favorit serier


Gossip GirlMin favorit serie! Om ni inte kollar på GG ännu så tycker jag att ni borde göra det, eller ni MÅSTE! Så, ja behöver jag säga mer?! 

Pretty Little Liars

Handlar om 4 tjejer som försöker ta reda på vem som ligger bakom mordet på deras bästavän Alison. Samtidigt får de anonyma meddelande från "-A" som verkar veta allt om tjejernas privatliv, saker som de 
bara har berättat för Alison.Väldigt bra serie med mycket detaljer och om jag ska vara ärlig kan vissa avsnitt vara liiiite smått läskiga, hehe.

Glee

Kollade klart en hel säsong i sommras, på typ en månad? Åhh man blir så glad när man kollar på Glee, det är verkligen en härlig serie! Dock kan det bli lite jobbigt när dem sjunger ibland, så detta är nog ingen "topp serie" för er som inte gillar "musikaler".

Portkod 1321


Personligen brukar jag inte kolla eller gilla svenska serier, men redan när jag hade kollat på första avsnittet var jag besatt! Åh gud så bra det är, jag tror jag är kär (om man kan vara kär i serier). Tror nog inte jag behöver skriva vad den handlar om eftersom nästan alla tonåringar i Sverige redan kollar. Finns iaf på svtplay och sorligt nog är det bara 2 avsnitt kvar :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar